Město Lovosice podpořilo organizaci Spirála, která se zabývá domácím násilím a pomáhá rodinám v krizi

 

Od roku 2000 poskytuje bezplatně podporu rodinám v krizi nebo rodinám zatíženým násilným chováním ze strany blízkého člověka.

Spirála je průvodcem náročnými životními situacemi i partnerem, který nabízí podporu, užitečné rady a také prostor i čas na sdílení toho, co se v životě daří i nedaří. Organizace působí nejen v Ústí nad Labem, ale má kontaktní či detašovaná pracoviště v Děčíně, Litoměřicích, Mostě, Chomutově, Lounech, Rumburku. Na Linku pomoci a linku pro osoby ohrožené domácím násilím se dovoláte z každé vesnice i města v Ústeckém kraji. Díky registrované terénní službě mohou konzultanti přijet i za Vámi. Pokud z vážného důvodu nemůžete zůstat doma, poskytneme Vám bezpečí na krizových lůžkách Spirály.

Za celou dobu fungování organizace se daří Spirále získávat finanční podporu nejen od Ústeckého kraje, ale i z měst Ústeckého kraje včetně města Lovosice. Rádi bychom touto cestou poděkovali právě městu Lovosice za dotační příspěvek a podporu našich sociálních služeb v roce 2022.

Kontakty pro objednání:
  • Centrum krizové intervence (pro osoby v krizi) 475 603 390
  • Intervenční centrum (násilí v partnerských vztazích) 475 511 811
  • TRIANGL pro děti a nedospělé (pomoc dětem v krizi od 6 do 17 let) 475 603 390

O našich programech pro rodiny se více dozvíte na www.spirala-ul.cz Spirála je příležitostí a cestou z krizové situace, do které se může dostat každý. Spirála je
odrazovým můstkem k pozitivním změnám v rodině, ve vztazích i osobním životě.

„Věříme, že situaci zvládnete. Budeme Vám průvodci náročným obdobím.“

Tým terapeutů a krizových interventů

Tyflocentrum

Spirála Ústecký kraj z.s.

Procházení příspěvků