Kdo je Patrik Zeman, zakladatel BOGI SPORTU?

Rád bych řekl, že jsem obyčejný člověk s několika velkými cíli v oblasti sportovního rozvoje a trénování dětí. Jsem čerstvým absolventem vysoké školy se zaměřením na tělesnou výchovu a sport, již několik let působím jako sportovní trenér mládeže a dospělých. Od 18 let se věnuji trénovaní karate dětí a mládeže. S dětmi se setkávám i ve svém pracovním životě jako učitel, nejen tělesné výchovy, na základní škole a na gymnáziu. Nyní se věnuji i kondiční přípravě extraligového házenkářského týmu v Lovosicích.

Jak Vás napadl vznik sportovní přípravky?

Mnohokrát jsem se setkal ve svém okolí s rodiči, kteří se nedokázali rozhodnout do jakého sportovního klubu či kroužku své dítě přihlásit. Nevěděli, v jakém sportu by vynikalo či co by ho bavilo. A tak vždy museli podniknut krok do neznáma a doufat, že nezvolili špatně. Proto mě napadlo, zdali tu není jednodušší možnost. Netrvalo dlouho a vznikla myšlenka všeobecného sportovního rozvoje, kde by se dítě nesoustředilo pouze na jeden sport.

Co je to BOGI SPORT?

Nejprve bych vysvětlil název klubu – slovo BOGI je složeninou dvou anglických slov – BOYS a GIRLS, z čehož vyplývá, že BOGI SPORT je vhodný pro chlapce i děvčata, celým názvem BOGI SPORT klub, z. s.

BOGI všeobecná sportovní přípravka je pro děti od 5 let, ve které se pod vedením četného profesionálního trenérského týmu naučí nejznámějším sportovním hrám dále také atletice, gymnastice, bojovým sportům i tanci. Vše chceme pojmout formou hry a zábavy, aby se děti nenudily a aby našly kladnou cestu ke sportu.

Jaký má BOGI SPORT cíl?

BOGI má více cílů, zde bych zmínil dva nejhlavnější. První – chceme dětem otevřít cestu ke sportu. Když se dívám jako učitel a zároveň i trenér na děti, vidím velký problém v tom, že dnes z dětí málokdo sportuje či sportuje rád. Proto chceme u nás navodit příjemné prostředí pro každého. Druhým cílem je, připravit každé dítě v daném sportu, ve kterém vyniká, na další specializaci.

Kdy a kde se bude trénovat a co si mají vzít děti s sebou na trénink?

Začínáme 10. září v 15.00 v tělocvičně Gymnázia Lovosice a trénink bude trvat 90 minut. Pravidelně budeme trénovat každé pondělí a středu od 15.00 do 16.30. (v případě zájmu můžeme začátek tréninku posunout). Na trénink budou potřebovat pouze sportovní oblečení, obuv a láhev na pití.

Kde se mohou čtenáři o Vás dozvědět více informací?

Rozhodně navštivte naše webové stránky www.bogi-sport.cz či mě neváhejte kontaktovat na čísle 724 918 604 nebo na e-mailu info@bogi-sport.cz. Těší se na Vás celý náš trenérský tým!

BOGI Sport – Všeobecná dětská sportovní přípravka v Lovosicích

Procházení příspěvků