V dubnu navštívila Rodinné centrum Mozaika v Lovosicích Rostya Gordon Smith, která patří mezi 50 nejlepších personalistů světa. Rostya představila hnutí Minerva 21, které založila v roce 2015, a které sdružuje sebevědomé ženy a může, kteří se chtějí vzdělávat, sdílet své zkušenosti a pozitivně ovlivňovat své okolí i společenské hnutí. Rostya mluvila o úspěších Minervy, o tom, jak se stát Minervankou /  Minervanem. Také vyprávěla svůj osobní příběh. O tom, jak v roce 1968 odjela do Anglie, o svých 4 synech, o zemích ve kterých žila a pracovala, a o svém návratu do Čech.

Není pochyb o tom, že Rostya je velmi inspirativní a úspěšná žena a je velkým úspěchem, že se Rodinnému centru Mozaika podařilo navázat s Minervou 21 spolupráci. Mozaika rozšířila kluby tohoto společenství, kterých je po celé České republice 13 a zařadila se do klubu Minerva Porta Bohemica, do které patří také Litoměřice, Děčín a Teplice. A co to znamená? Kluby jsou místem, kde se mohou setkávat ženy a muži, kteří mají o dění v MINERVĚ 21 zájem a je jim sympatická myšlenka společenství. Je to ideální místo pro networking, neformální rozhovory, setkávání se zajímavými lidmi i rozvoj vlastních dovedností.

Více informací naleznete na webových stránkách www.minerva21.net, www.rcmozaika.cz

Foto: zleva Šárka Pravdová (ředitelka Mozaiky), Rostya Gordon Smith, Lenka Tichá (místopředsedkyně Mozaiky), Kateřina Tenglerová (ředitelka Nadačního fondu Delfín, ambasadorka klubu Minerva Porta Bohemica)

Šárka Pravdová

Návštěva Rostyi Gordon Smith v Rodinném centru Mozaika

Procházení příspěvků