Tajemník Městského úřadu Lovosice vyhlásil dvě výběrová řízení na funkci sociální pracovník orgánu sociálně-právní ochrany dětí a na funkci terénní sociální pracovník – veřejný opatrovník. Úřad také hledá zaměstnance na pracovní pozici vedoucí oddělení projektového řízení a veřejných zakázek.

Podrobné informace o náplni práce a podmínkách přihlášení naleznete na webových stránkách města Lovosice, www.meulovo.cz v sekci „úřední deska“.

Sociální pracovník orgánu sociálně-právní ochrany dětí a Terénní sociální pracovník – veřejný opatrovník

Pracovní poměr bude uzavřen na dobu neurčitou s nástupem dle dohody s vedením úřadu. Uchazeči na obě dvě pracovní pozice by měli splňovat odbornou způsobilost dle z. č. 108/2006 Sb., o sociálních službách.

Požadováno je vysokoškolské vzdělání zaměřené na sociální práci, sociální politiku, sociální pedagogiku, sociální péči, sociální patologii, právo nebo speciální pedagogiku, praxe na úseku sociálně-právní ochrany dětí a řidičské oprávnění skupiny B.

Výše uvedenému druhu práce odpovídá 10. platová třída (tj. od 17.100 Kč do 25.740 Kč). Přihlášku je možné zaslat nejpozději do 09.10.2017 do 14:00 hodin.

Vedoucí oddělení projektového řízení a veřejných zakázek

Pracovní poměr bude uzavřen na dobu neurčitou s termínem nástupu 01.10.2017. Požadováno je vysokoškolské vzdělání v technickém oboru, zkušenost v obdobné pozici výhodou.

Pracovní náplň: zajištění zpracování projektové dokumentace autorizovaným projektantem, kontrola a hodnocení předávané projektové dokumentace, kontrola a zpracování zadávací dokumentace pro výběrová řízení, kontrola rozpočtů investičních akcí a oprav a další.

Výše uvedenému druhu práce odpovídá 11. platová třída, příplatek za vedení a osobní ohodnocení dle zákoníku práce. Přihlášky podávejte písemně do 25.09.2017.

 

Městský úřad Lovosice hledá nové pracovníky

I. Kocánková


 


Procházení příspěvků