Běžecký závod s názvem AGROFERT RUN Lovochemie a Preol 2017 se v Lovosicích uskuteční 2. září od 10 do 15 hodin. Závodníci budou startovat z lesoparku Osmička, poběží Přívozní ulicí okolo přívozu podél Labe a dále až do areálu Lovochemie. Trasa závodu poté pokračuje po chodníku v ulici Terezínská až k silu, dále kolem potoka Modla k tenisovým kurtům a okolo plaveckého bazénu po ulici Zámecká. Konec závodu je opět v Lesoparku Osmička.

Uzavřeny budou všechny komunikace křížící trasu závodu. „Na každé křižovatce po celé délce trasy bude stát pořadatel, který zajistí průjezd dopravní obsluhy nebo obyvatel bydlících v uzavřených ulicích, sdělila Libuše Tomanová, vedoucí personálního oddělení společnosti Lovochemie, a.s., která je pořadatelem akce.

Uzavírka se dotkne ulic Terezínská, K Silu, Zámecká a Přívozní.

Závod je součástí Rodinného dne Lovochemie, který na Osmičce začíná již v 8 hodin. Akce slibuje bohatý sportovní program pro všechny věkové kategorie. Připraveny jsou různě dlouhé okruhy pro děti v kategoriích: Baby, Mini 300, mini 600 a junior 1 km. Dále Impuls rodinný běh na 1 km, soutěže a doprovodný program.

V loňském roce se uskutečnil první ročník této sportovně kulturní akce, běhu se zúčastnilo téměř 700 běžců a včetně doprovodu byla účast na rodinném dni téměř 1500 lidí.

Běžecký závod 2. září uzavře některé ulice

I. Kocánková


 


Procházení příspěvků