V úterý 20. června byl zahájen další ročník prestižní ankety „Informační centrum roku“. Vyhlašovatelem ankety je Asociace turistických informačních center ČR, nově ve spolupráci s Vydavatelství KAM po Česku.

Anketa je určena široké laické i odborné veřejnosti. Oproti minulým ročníkům se prodlužuje doba hlasování, od 20. června do 31. srpna 2017. Hlasovat bude možné z jedné IP adresy ve všech čtrnácti krajích, pouze pro jedno TIC v kraji. Letošní ročník ankety prezentuje hlasující veřejnosti celkem 422 certifikovaných turistických informačních center prostřednictvím nově vypracované karty TIC (turistické informační centrum). Tato karta nabídne hlasujícím v rámci ankety, ale i v budoucnu, základní informace o konkrétním TIC, fotogalerii, galerii získaných certifikátů a ocenění, prezentaci distribuovaných periodik, propagačních materiálů a řadu dalších užitečných informací, jako je návštěvnost daného TIC.

Více informací o projektu – anketě „Informační centrum roku“ je možné získat na webových stránkách www.kampocesku.cz, www.aticcr.cz a na portálech se zaměřením na cestování a turistiku.

http://www.kampocesku.cz/informacni-centrum-roku

Hlasujte v anketě pro lovosické infocentrum

I. Kocánková


 


Procházení příspěvků