Ve středu 15. 6. 2022 od 15h začalo tradiční loučení s páťáky i s klasickým doprovodným programem, na který jsme byli zvyklí. Po několikaleté nepříznivé pandemické situaci jsme s radostí pozvali Balónkovou Evičku a firmu se skákacím hradem. Nakoupili jsme občerstvení, paní učitelky a paní vychovatelky si připravily stanoviště s různými úkoly a oblíbeným malováním na obličej. Nechyběla ani věštírna paní vychovatelky od Žabiček.

Na úvod paní ředitelka pronesla krátkou řeč a poté předvedli své vystoupení naši páťáci. Následoval jejich nástup jako patronů společně s prvňáčky, předání balónků nafouknutých heliem a jejich symbolické vypuštění – cesta páťáků od nás do „světa“.

Počasí vyšlo nádherné, sluníčko se činilo a tak jsme si to všichni po tak dlouhé době hezky užili. Moc děkujeme všem za zapojení se do příprav, účasti na akci a vám našim příznivcům děkujeme, že jste přišli.

Opět jsme udělali pro naše žáky „něco“ navíc a víme, že to má smysl. Budeme se těšit, že se na nás naši páťáci přijdou za rok podívat s vysvědčením, časem třeba i s maturitním a za další čas možná i s vysokoškolským diplomem. Tím by bylo naplněno motto naší školy, které zní: „Připravit žáky pro život takovým způsobem, aby byli úspěšní“.

Přejeme všem žákům i zaměstnancům krásné letní prázdniny, které si všichni plně zasloužíme a v září v novém školním roce 2022/2023 na shledanou.

Martina Provinská
ZŠ Všehrdova 1, Lovosice

Tradice se vrátila

Procházení příspěvků