Spolek Úsměv překonal koronavirový útlum a zahájil činnost s nevídanou aktivitou, kterou by mu mohly mnohé jiné organizace závidět. Členky i členové se opět scházejí na zdravotní cvičení, které probíhá v lesoparku Osmička. Milé je to, že se přidávají jak maminky s dětmi, tak i školáci. Sobotní výlet lodí Porta Bohemica na obě strany, do Litoměřic i do Ústí nad Labem, byl přes nevídané vedro úspěšný, a pro velký zájem se připravuje další.

Chystají se i výlety a pobyty. Skupinová relaxace začíná od července v Elku v pondělí od 10 hod., cvičení v úterý rovněž od 10 hod. Ve čtvrtek od 17 h bude cvičení na Osmičce pokračovat po celou dobu prázdnin až do konce srpna. Pétanque je naplánován na středu od 9 hod., po domluvě je možné hrát každý den. Pravidelné semináře o zdraví, malování mandal i keramika, se rozjedou od září.

Je připraven i pobyt v Karlových Varech ve dnech 19.-28.8.2020 za 6.800,- v hotelu Kriváň – plná penze. Vánoční koncert v Praze bude 12.12.2020, výlet do Drážďan 27.11., zájezd do Polska 13.11. „Na podzim budou i další akce – Den zdraví, Jablíčkový den, Týden seniorů a další akce pro širokou veřejnost, sledujte prosím naše informace,“ uvádí vedoucí spolku Líba Žamberská.

hz

Aktivita spolku Úsměv=Zdraví ani v létě neutuchá

Procházení příspěvků