• obstarání nákupu a dovozu potravin a drogerie
  • vyzvednutí léků a dalších potřeb z lékárny

Tato nabídka je směřována pro osoby v krizi, což znamená:

  • osoby v karanténě, které si sami nemohou zajistit nákup
  • pro samoživitelky/samoživitelé, kteří nemohou odejít například od nezaopatřeného nemocného dítěte
  • pro osoby starší 65 let
  • pro osoby se sníženou možností pohybu, pro osoby, jejichž zdravotní stav si vyžaduje pobyt doma

Co konkrétně nabízíme?

  • Zprostředkování nákupu v jednom ze supermarketů, ve kterém budou pravidelně probíhat tyto nákupy (nezveřejňujeme název, kvůli možnému dojmu reklamy, kterou rozhodně žádnému z obchodů neděláme). Nákup v jednom z obchodů bude pro naše pracovníky časově nejméně náročný a věříme, že pomůže i vám, pro které by obstarání tohoto nákupu bylo velmi složité.
  • Vyzvednutí léků bez předpisu, ale i na předpis, kdy upřednostňujeme E – recepty zaslané na email nebo na telefonní číslo – vše uvedené níže. Ve výjimečných případech je možné vyzvednout recept v papírové formě.

Jak se s námi spojíte?

Na telefonním čísle 605 220 801 nebo na emailu amicus@fchlovosice.cz přijímáme vaše objednávky každý všední den od 8:00 do 12:00 hodin. V ten samý den vám bude nákup doručen.

Jak si objednat?

Pokud si budete objednávat nákup, prosíme cca takto:

1x chléb, 1x mléko, 4x ovocný jogurt.

NIKOLIV: pečivo tmavé, jogurt Florian, mléko Tatra!!!

Zajišťujeme pouze základní a nutné věci a snažíme se vyjít vstříc co nejvíce občanům. V objednávce, ať už ústní či písemné, uveďte prosím vaše jméno a příjmení, adresu a kontakt na vás. Maximální doba dovozu bude do 15:45 poslední předání.

Jak si převezmu věci?

S ohledem na naše i vaše zdraví, vás žádáme o co nejpřesnější možnou částku za nákup, kterou od vás přijme náš pracovník oproti nákupnímu lístku, který obdržíte. Dále dodržujte při převzetí pravidla jako je dostatečný odstup, samozřejmostí je rouška na ústech.

Prosíme vás, berte v potaz, že zboží se vám může zdát dražší, protože nakupujete jinde a nemůžeme vždy vyhovět nárokům všech. Počítejte vždy s 5 až 20 kč, za které bude koupena dle velikosti nákupu jednorázová papírová taška.

Objednávka je vždy závazná!!!

Vzhledem k tomu, že jsme nezisková organizace, která vám chce pomoci, v žádném případě se nejedná o výdělečnou činnost, uhradíte si dopravu nákupu:

Lovosice – 10 Kč
Obce do 5 km – 20 Kč
Obce nad 5 km do 10 km – 30 Kč
Obce nad 10 km do 20 km – 40 Kč
Obce do 30 km – 50 Kč

Věříme, že společně tuto nevlídnou situaci překonáme. nyní jsme tu pro Vás. Tým Fch Lovosice.

Leták Farní Charita

Farní charita Lovosice v této nelehké době nabízí bezplatnou pomoc

Procházení příspěvků